L'òpera tanca amb forts aplaudiments la temporada del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

L'òpera ha tancat la temporada

L'òpera ha tancat la temporada

L'òpera 'El barber de Sevilla' de Gioacchino Rossini ha posat punt final a la temporada del Teatre-Auditori. El cor d'amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès han ofert un muntatge que ha satisfet el públic fidel a aquest gènere de l'equipament municipal. Més de 48.000 espectadors han passat aquesta temporada pel Teatre-Auditori.

Sota la direcció de Daniel Gil de Tejada, el Cor d'Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica del Vallès han ofert un muntatge de tres hores de durada, que ha rebut una molt bona acceptació per part dels espectadors. El públic, de fet, ha interromput amb forts aplaudiments la majoria d'àries de l'òpera.

El crític musical Eduard Jener ha explicat quines són les claus que han donat renom a aquest muntatge.

Eduard Jener

L'òpera té uns fragments molt coneguts i a més compta amb una història molt divertida.


Un dels papers més aplaudits i destacats de la funció ha estat el que ha ofert el solista Enric Sierra, que ha deixat captivat el públic santcugatenc amb la seva veu i la seva interpretació. L'òpera va ser estrenada el 1816. D'aquí a cinc anys 'El barber de Sevilla', de Rossini, celebrarà els 200 anys de vida teatral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.