L'Escola de dansa del Grup Mediterrània tanca el curs mostrant-se al públic santcugatenc


  • Comparteix:

L'Escola de dansa Grup Mediterrània ha tancat aquest dissabte el curs fent balanç positiu de l'any i amb la vista posada a seguir creixent. L'escola ha tancat la temporada amb una actuació dels petits i mitjans de la casa a la plaça del Rei. Unes 50 persones s'han aplegat a la plaça per veure l'espectacle, que ha consistit en 15 dances populars d'arreu de Catalunya.

L'Escola de dansa Grup Mediterrània ha ofert una actuació que ha servit per tancar el curs i mostrar el treball que s'ha fet. La membre de l'equip de treball de l'Escola, Esther Madrona, s'ha mostrat satisfeta per la feina feta i ha explicat que encaren el curs vinent amb optimisme.

Esther Madrona

Intentar captar nous nens amb nosaltres, fer altres activitats o actuacions i disfrutar al màxim que és el que compta.


L'espectacle ha consistit en dances populars a càrrec de 17 ballarins d'entre tres i 12 anys. Una cinquantena de persones s'han acostat a la plaça a veure els balls dels alumnes.

dansaires

M'agraden les danses tradicionals i estic bé aquí. / Ballo des de petita perquè m'agrada molt. / Vaig començar amb l'Esbart i seguiré amb Mediterrània.




L’Escola de dansa Grup Mediterrània treballa per fer entendre la importància de la dansa tradicional catalana als més petits i potenciar les relacions socials dins del mateix grup.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.