'Nits de Música al Claustre' torna amb nou concerts i més eclèctiques que mai


  • Comparteix:

Actuació de Patrícia de No en una edició anterior del cicle

Actuació de Patrícia de No en una edició anterior del cicle

La música tornarà a omplir el Claustre del Monestir. Nou concerts protagonitzen la 3a edició del cicle 'Nits de Música al Claustre', que organitza l'Ajuntament i que donarà el tret de sortida el segon dijous de juny amb l'homenatge al lingüista Joan Solà. La forta presència santcugatenca, la varietat de les propostes i una programació més reduïda, però marcada per la qualitat centren aquesta nova edició de la iniciativa cultural.

El blues de Lluís Coloma Trio, la música de pel·lícula del Quartet Hèkateros, 'La bella Helena' de l'Òpera de Cambra Sant Cugat, la flautista santcugatenca Patrícia de No, Nexus Piano Duo i la Cobla Jovenívola de Sabadell són algunes de les propostes que pujaran a l'escenari del Claustre entre juny i setembre.

El cicle donarà el tret de sortida amb el concert d'homenatge a Joan Solà, que tanca els actes en record al lingüista i que han comptat amb una mostra, una taula rodona i una passejada per Collserola. El tinent d'alcalde de Cultura en funcions, Xavier Escura, ha avançat alguns dels detalls del concert.

Xavier Escura

Serà un gran concert amb una gran presència institucional. Participen les formacions on el mestre va cantar.



La programació compta amb un pressupost de gairebé 33.000 euros, un 31% menys que l'any anterior. Tot i això, el tinent d'alcalde de Cultura en funcions ha destacat la qualitat i varietat de les propostes.

Xavier Escura

És més eclèctic que mai. S'incorporen nous gèneres i més presència santcugatenca.



'Nits de Música al Claustre' repetirà amb dues de les propostes d'anys anteriors. D'una banda, acollirà el recital del Curs Internacional de Cant Camerata Sant Cugat i, de l'altra, les segones jornades de la Dona Compositora amb un recital de cant i piano amb compositores alemanyes, catalanes i mallorquines. El cost de les entrades oscil·la entre els 10 i els 12 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.