El Teatre-Auditori manté l'ocupació i la satisfacció del públic una temporada més


  • Comparteix:

'Mamma Mia!' ha estat un dels plats forts de la temporada

'Mamma Mia!' ha estat un dels plats forts de la temporada

El Teatre-Auditori tanca la temporada 2010-2011 amb 48.265 espectadors i una ocupació superior al 80% a cada representació. 57 espectacles i 84 funcions, 24 més que l'anterior edició, han omplert el curs d'espectacles de teatre, música i circ que s'ha traduït en uns 10.000 espectadors més. De tota la programació, destaquen les 10.000 persones que en total van assistir a les 16 representacions del musical 'Mamma Mia!'.

Enguany el Teatre-Auditori ha programat tres espectacles menys que la temporada anterior però ha ofert 24 representacions més. Això s'ha traduït amb l'assistència de públic més important de la història de l'equipament. El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, creu que aquesta ha de ser la línia a seguir en la programació de les properes temporades per aconseguir arribar a un públic més variat.

Tugues ha valorat a Cugat.cat les xifres d'aquesta temporada i s'ha mostrat ambiciós de cara el futur.

Pep Tugues

Hem d'estar molt contents de la feina feta i de la resposta del públic. Fem una programació molt variada per arribar a tothom.




Segons Tugues, el Teatre-Auditori ja té elaborat l''esquelet' de la programació de l'any vinent a l'espera de tancar les negociacions de calendari i la confirmació d'alguns espectacles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.