'Cuestión de principios', avui al Cicle Cinema d'Autor


  • Comparteix:

Federico Luppi i Norma Leandro, en un moment de la pel·lícula. / Font: cine-latino.blogspot.com

Federico Luppi i Norma Leandro, en un moment de la pel·lícula. / Font: cine-latino.blogspot.com

La producció argentina 'Cuestión de principios', del director Rodrigo Grande, s'estrena aquest dijous al vespre al Cicle de Cinema d'Autor portant a la gran pantalla els mítics actors Norma Leandro i Federico Luppi. El film trasllada als cinemes el text de l'escriptor Roberto Fontanarrosa en una història que qüestiona de manera còmica el materialisme que mou la societat actual. Els cinemes Cinesa projectaran la pel·lícula en doble sessió, a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit. El preu de l'entrada és de quatre euros.

La història gira entorn d'Adalberto Castilla, interpretat per Federico Luppi, un empleat portuari a punt de jubilar-se que compta entre els seus records amb un número d'una antiga revista, 'Tertulias'. El seu nou cap, en Silva, portat a escena per Pablo Echarri, necessita l'exemplar per completar la col·lecció de la mateixa publicació, fet que el portarà a intentar insistentment comprar-lo. El rebuig de les generoses ofertes de l'empresari provocaran una sèrie de conflictes familiars a Castilla.

Escolta la crítica de Marga Almirall

Marga Armirall

Crítica de cinema.


La projecció del film es podrà veure a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit als cinemes Cinesa. L'entrada té un preu de quatre euros.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.