Lluís Ribas estrena estudi a la ciutat

Cultura

Publicat el 4/jun/11 per Marc Texidó

L'artista santcugatenc Lluís Ribas ha inaugurat aquest divendres a la tarda un nou espai de treball a Sant Cugat. Ribas s'ha mostrat satisfet de tornar a la ciutat per instal·lar-hi el seu estudi, on l'artista treballarà a partir d'ara després d'haver estat a Barcelona, València, Mallorca i Nova York, entre d'altres.

Lluís Ribas, que compta amb una galeria d'art al centre de la ciutat, ha inaugurat a la Floresta el seu nou estudi dissenyat pel seu fill. Ribas ha explicat als assistents a la inauguració que ara disposa de les millors condicions de llum i espai per treballar en les seves peces.

L'artista ha destacat, en una entrevista a Cugat.cat, les característiques del nou espai i s'ha mostrat molt content de comptar amb aquest nou estudi.

Lluís Ribas

L'estudi és una preciositat per treballar amb llum natural. Tenia moltes ganes de tornar a treballar a Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La inauguració del nou taller, que s'ha fet aquest divendres al vespre amb una festa privada, ha comptat amb la presència de l'alcaldessa en funcions, Mercè Conesa; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder; el director del Museu, Lluís Campins; personalitats locals i amics de l'artista.