La Festa de les Galeries dóna a conèixer l'art nipó en solidaritat amb el poble japonès


  • Comparteix:

La Canals Galeria d'Art durant la Nit de l'Art

La Canals Galeria d'Art durant la Nit de l'Art

La Sala Rusiñol i la Canals Galeria d'Art s'han impregnat de l'estètica i l'art nipó a través de la Festa de les Galeries, que enguany s'ha solidaritzat amb el poble japonès. Per aquest motiu, les galeries han acollit activitats com l'origami i el haiku en una iniciativa que ha atret participants de totes les edats i ha servit per mostrar la tasca dels espais artístics a nous públics, com també per donar a conèixer l'art japonès.

La 4a Festa de l'Art ha estat protagonitzada per l'estètica nipona, que ha omplert galeries de tot Catalunya amb l'objectiu de mostrar el seu suport al poble japonès, després del terratrèmol i el tsunami que van sacsejar el país el març passat. La Sala Rusiñol i la Canals Galeria d'Art han acollit activitats com l'origami, que consisteix en crear figures de paper amb les mans, i el haiku, que es basa en escriure versos sobre la natura.

El propietari de la Canals Galeria d'Art, Josep Canals, ha destacat l'atracció de gent de totes les edats a les galeries gràcies a la temàtica nipona.

Josep Canals

Participa gent relacionada amb el món del Japó. Això atrau un públic familiar i aporta atractiu a la festa.



Les galeries han obert les seves portes des de les cinc de la tarda fins a les dotze de la nit, en una jornada que ha servit per acostar l'art a un públic que no n'és assidu.


El propietari de la Sala Rusiñol, Ignasi Cabanas, ha explicat que la Nit de l'Art és una iniciativa que vincula les galeries catalanes.

Ignasi Cabanas

Participem de forma conjunta intentant que hi hagi un ressò i la gent tingui l'oportunitat de venir a la galeria.




Una cinquantena d'espais artístics de 17 poblacions catalanes han participat en la Festa de l'Art, que ha coincidit amb el final de temporada de les galeries de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.