Centenars de santcugatencs canten al Teatre-Auditori per agrair els 20 anys del Cor Infantil


  • Comparteix:

Centenars d'antics i nous alumnes del Cor Infantil de Sant Cugat (CISC) han cantat aquest diumenge al Teatre-Auditori per agrair la tasca formativa i cultural de l'entitat durant dues dècades. El concert, emotiu i molt familiar, ha tancat les celebracions del 20è aniversari del Cor Infantil. Pel fundador del cor, Martí Marín, el repte de l'entitat ara és la internacionalització del grup, sempre que garanteixi les seves arrels locals.

Quan el fundador del cor, Martí Marín, ha pujat aclamat a l'escenari del Teatre-Auditori, ha demanat la presència de Cristina Casas. Fa vint anys que canta, canta des dels inicis del Cor Infantil. Casas ha estat el símbol aquest diumenge de centenars de santcugatencs que han sacrificat hores i son per aquest projecte musical, aquesta vegada homenatjat.

Per Martí Marín, fundador i director d'Aula de So, la clau ha estat la humilitat del projecte.

Martí Marín

Ulls oberts, cor obert, veure i aprendre. No tenir por de res. Obertura, però també no tenir massa 'a priorismes'.



Aquesta humilitat s'ha plasmat a l'acte final del 20è aniversari de l'entitat. El Teatre-Auditori s'ha convertit en una gran família de santcugatencs formats al Cor Infantil. Han cantat aquest diumenge mares, nens que no passen els deu pams de terra, també adolescents i antics alumnes.

Pels adults, això sí, el cor no és només una gran família, sinó també una gran escola.

Famílies

No només la música, sinó tot el que aporta. / Ho gaudeixen i nosaltres també. / Diferents nacionalitats poden interpretar per igual una partitura.





L'alcaldessa en funcions, Mercè Conesa, ha destacat el capital artístic que aporta l'entitat a Sant Cugat.

Mercè Conesa

És un projecte molt valuós perquè aposta per la cultura i el talent musical des de la primera infància.



Continuar amb el salt internacional del cor és un dels reptes ara mateix. De fet, a finals de juny, l'entitat farà una estada a Itàlia per participar en un festival que té per objectiu crear vincles entre cors de diverses parts del món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.