Companys de Sílvia Servan recorden l'actriu un any després de la seva mort


  • Comparteix:

Sílvia Servan va morir fa un any als 38 anys

Sílvia Servan va morir fa un any als 38 anys

Aquest dissabte s'ha complert un any de la mort de l'actriu i directora teatral santcugatenca Sílvia Servan. L'artista, que va deixar una gran empremta a Sant Cugat, ha estat recordada per alguns dels seus companys com Marta Serrés, Roger Casadellà i Marta Uxan que han volgut reconèixer la seva 'gran herència' a la ciutat. 'Perseverant, enèrgica i alegre' han estat alguns dels adjectius per descriure la directora santcugatenca.

Sílvia Servan va morir als 38 anys després d'una llarga malaltia. L'actriu, que ha rebut nombroses mostres de reconeixement per part de diverses personalitats santcugatenques de l'escena teatral, ha estat recordada pels seus companys. La cap de comunicació del teatre, Marta Serrés, ha destacat la seva empenta al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Marta Serrés

Era una persona que tenia uns valors importantíssims i va tenir clar que volia fer aquest camí.



Els actors i professors del Teatre la Unió, Roger Casadellà i Marta Uxan, també han explicat la seva responsabilitat en conduir els tallers teatrals que els va deixar en 'herència'.

Roger Casadellà i Marta Uxan

Tenim una herència. Els tallers formen part de l'herència que ens va deixar la Sílvia. / Ens sentim responsables de seguir el seu llegat.



L'actriu, llicenciada en Art Dramàtic a l'Institut del Teatre de Barcelona, va exercir la docència des de 1992. Abans de la seva mort, dirigia els tallers teatrals de la Unió santcugatenca, tallers de teatre social i terapèutic, que actualment es continuen desenvolupant mantenint el seu nom i la tècnica productiva dels muntatges introduïda per l'actriu. Servan també havia treballat a centres penitenciaris i amb discapacitats psíquics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.