Però, la proposta estrella de l'Espai són els Dimecres Gastronòmics, una manera de reunir els amants de la cuina amb els mestres dels fogons. Cada dos dimecres hi haurà una classe magistral, mentre que els altres dos dimecres del mes estaran dedicats a les degustacions d'un producte. Escoltem el president de l'Ateneu, Ramon Pros:
Ramon Pros
Volem que l'espai gastronòmic sigui l'excusa per a reunir molta gent
La sessió d'avui comptarà amb les lliçons dels cuiners Philippe Leblay i la santcugatenca Lali Domènech. Aquesta última ens explica en què consistiran les trobades:
Lali Domènech
Ensenyarem els secrets de tots els plats
L'Ateneu també posa a disposició l'Espai Gastronòmic a tots aquells ciutadans que vulguin fer celebracions, festes i sopars col.lectius, entre d'altres activitats.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.