L'Ateneu presenta l'Espai Gastronòmic, un punt de trobada dels amants de la cuina


  • Comparteix:

Alguns dels components del nou Espai.

Alguns dels components del nou Espai.

Èxit d'inscripcions per assistir a l'Espai Gastronòmic, una iniciativa que arrenca avui amb l'objectiu de reunir els amants dels fogons que volen ampliar els seus coneixements culinaris. L'Espai Gastronòmic, situat al primer pis de l'Ateneu, acollirà cursos, trobades, degustacions i classes magistrals de cuiners.

Els interessats en conèixer els secrets dels millors plats ja tenen un punt de trobada a l'Espai Gastronòmic. A través d'aquesta iniciativa, l'Ateneu Santcugatenc ha programat cursos de tast de vins, a càrrec de Vins Noé; i trobades de la Penya Gastronòmica.

Però, la proposta estrella de l'Espai són els Dimecres Gastronòmics, una manera de reunir els amants de la cuina amb els mestres dels fogons. Cada dos dimecres hi haurà una classe magistral, mentre que els altres dos dimecres del mes estaran dedicats a les degustacions d'un producte. Escoltem el president de l'Ateneu, Ramon Pros:

Ramon Pros

Volem que l'espai gastronòmic sigui l'excusa per a reunir molta gent


La sessió d'avui comptarà amb les lliçons dels cuiners Philippe Leblay i la santcugatenca Lali Domènech. Aquesta última ens explica en què consistiran les trobades:

Lali Domènech

Ensenyarem els secrets de tots els plats


L'Ateneu també posa a disposició l'Espai Gastronòmic a tots aquells ciutadans que vulguin fer celebracions, festes i sopars col.lectius, entre d'altres activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.