T de Teatre i Gelabert Azzopardi, a la nova temporada del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Moment de l'espectacle de 'Delicades'

Moment de l'espectacle de 'Delicades'

La companyia T de Teatre i la de dansa Gelabert Azzopardi faran parada al Teatre-Auditori a finals d'any amb els espectacles 'Delicades' i 'La muntanya al teu voltant', respectivament. Sant Cugat acollirà la primera representació de la gira de les quatre actrius protagonistes de la sèrie 'Jet lag' de TV3 el 30 de setembre. De la seva banda, l'espectacle de dansa de Cesc Gelabert, que obrirà l'edició del Grec de Barcelona d'enguany, farà parada a la nostra ciutat el 27 de novembre.

'Delicades', escrita i dirigida per Alfred Sanzol, està interpretada per Mamen Duch, Marta Pérez, Carme Pla i Àgata Roca. En aquesta ocasió, tornaran a compartir escenari amb Albert Ribalta i Jordi Rico, protagonistes també de la sèrie d'humor que va emetre Televisió de Catalunya. Precisament, l'humor torna a ser el fil conductor de l'obra, que agrupa múltiples històries, aparentment fràgils i superficials. Una de les actrius, Marta Pérez, ha explicat a Cugat.cat què busca comunicar l'espectacle.

Marta Pérez

L'obra recull situacions on les dones han de mostrar la seva supervivència, ja que no són especialment delicades.


'La muntanya al teu voltant' és un espectacle que gira entorn d'un dels misteris que més fascinen el ballarí i coreògraf Cesc Gelabert, 'la presència del ballarí i la seva relació amb la coreografia i el col·lectiu'. Aquesta obra donarà el tret de sortida a la 35a edició del Grec Festival de Barcelona. Gelabert, a través de la dansa, vol explorar la relació entre l'individu i la col·lectivitat mitjançant el símbol de la sardana. Són declaracions a Cugat.cat.

Cesc Gelabert

L'espectacle mostra la relació entre l'individu i el col·lectiu, i la cultura com a element que permet la comunicació.





La companyia de Gelabert, precisament, ha preparat l'escenografia de l'espectacle al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.