L'Arxiu Municipal exposa el projecte de catalogació de masies santcugatenques en una trobada internacional


  • Comparteix:

Masia Can Castanyer / Foto: Premsa Ajuntament

Masia Can Castanyer / Foto: Premsa Ajuntament

L'Arxiu Municipal ha participat aquesta setmana en el Col·loqui Internacional d'Arxius Patrimonials organitzat pels integrants del projecte de recerca Arquibanc. L'objectiu de la iniciativa és localitzar, recuperar, organitzar i difondre arxius patrimonials i privats de Catalunya. Sant Cugat ha presentat el seu projecte de metodologia i tractament dels fons de les masies de la ciutat.

Aquest projecte, iniciat amb l'inventari i catalogació del fons de la masia Can Castanyer, pretén, previ acord amb els propietaris, catalogar els fons de totes les masies localitzables del municipi.

L'objectiu del col·loqui internacional, celebrat aquesta setmana a la facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona (UB), és fer un balanç de la situació en què es troben els arxius patrimonials i de les actuacions que s'estan fent tant des de l'esfera de l'administració com des de la iniciativa privada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.