El Museu se submergeix en l'època medieval en les activitats d'aquest estiu


  • Comparteix:

El Museu organitza tallers durant l'estiu per a famílies

El Museu organitza tallers durant l'estiu per a famílies

El Museu de Sant Cugat incorpora dos nous tallers a la seva programació d'estiu que aprofundeixen en la vida dels monjos a l'època medieval. De juny a setembre, l'equipament manté la seva oferta per a famílies, que compta amb itineraris per la ciutat i visites guiades al Monestir i a la Casa Aymat.

Les propostes estiuenques del Museu comencen a finals d'aquest mes amb una visita a l'arxiu de la ciutat amb la mascota Ot del Paperot. El juliol començarà amb la visita guiada als punts d'abastiment d'aigua de la ciutat del període medieval. El segon dia de juliol, torna la proposta 'Deixeu parlar als capitells..., ells ho saben tot', que repassa la història del claustre. El primer dimarts de juliol, el claustre tornarà a ser el protagonista, ja que acollirà una gimcana.

Enguany, la novetat són dos tallers nous, que el director del Museu, Lluís Campins, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat.

Lluís Campins

En un taller proposem com es vestia la gent a l'època medieval. I l'altra és per conèixer les plantes medicinals que s'utilitzaven aquella època.



Campins ha explicat que per participar a les activitats cal inscriure's primer, trucant al 93.589.63.66 o enviant un correu electrònic a educaciomuseu@santcugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.