Oliva Trencada actua aquest dissabte per clausurar l'exposició 'Dues Ribes'


  • Comparteix:

El grup oliva trencada / Foto: http://quehacerenmallorca.
blogspot.com/

El grup oliva trencada / Foto: http://quehacerenmallorca. blogspot.com/

El grup mallorquí Oliva Trencada actua aquest dissabte a les vuit del vespre a la Canals Galeria d'Art. Els músics interpretaran cançons del seu darrer disc, 'Perleta Negra', per clausurar l'exposició 'Dues ribes' que des de maig es pot veure a la ciutat. L'exposició va néixer amb la intenció d'unir l'art de les dues bandes del Mediterrani amb obres de pintors santcugatencs i mallorquins exposades de forma simultània a les dues ciutats.

El grup musical Oliva Trencada, amb aires de folk, música tradicional i amb influències del pop, presenta el seu darrer disc, 'Perleta Negra'. Un llibre-disc basat en històries 'per entretenir' i que es presentarà a la península aquest dissabte en una actuació a la Canals Galeria d'Art. Un dels components del grup, Pere Toni Ferrer, ha donat més detalls del concert en una entrevista a Cugat.cat.

Pep Toni Ferrer

Estem molt contents de poder venir. El concert que es farà serà un repàs al disc la 'Perleta Negra' amb 11 cançons.




Oliva Trencada serà l'encarregada de clausurar l'exposició 'Dues Ribes', que des del maig es pot veure a la Canals Galeria d'Art.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.