La Sala Rusiñol posa punt final a les celebracions del 25è aniversari amb una gran festa


  • Comparteix:

La Sala Rusiñol ha acompanyat els santcugatencs durant 25 anys

La Sala Rusiñol ha acompanyat els santcugatencs durant 25 anys

La Sala Rusiñol acomiadarà els actes de celebració del seu 25è aniversari amb una gran festa aquest divendres que agruparà més de 300 persones de tots els àmbits de la cultura. El seguit d'activitats inclourà la inauguració de l'exposició '50 dotzes', la presentació d'un llibre commemoratiu dels 25 anys i un sopar-còctel amb havaneres i rom cremat.

La Sala Rusiñol va iniciar el desembre passat una sèrie d'actes i homenatges per celebrar el 25è aniversari de la galeria. Aquest divendres, a partir de les set de la tarda, l'espai oferirà una gran festa que servirà per posar punt final a aquestes celebracions.

Entre les activitats programades, destaca la inauguració de l'exposició '50 dotzes', en la qual participen 50 artistes d'arreu del país i que estarà a la galeria fins a finals de juliol. A més, també presentaran un llibre editat amb motiu d'aquest 25è aniversari.

La galeria santcugatenca reunirà més de 300 persones convidades, entre socis, personalitats de la cultura, clients i amics de la Sala Rusiñol, en un sopar-còctel a la plaça d'Octavià. La trobada estarà amenitzada per havaneres i finalitzarà amb un tast de rom cremat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.