El Teatre-Auditori balla a ritme de hip-hop amb Varium


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori ha estat una vegada més l'escenari del festival de final de curs de l'escola de dansa barcelonina Varium. Sota el títol 'Imagidansa', els alumnes del centre han presentat la feina que han fet durant tot l'any amb un espectacle a base coreografies de hip-hop i funky plenes d'acrobàcies. La cita ha tingut lloc aquest divendres i ha aconseguit omplir el teatre de gom a gom.

Les referències al desaparegut Michael Jackson han estat constants en aquest muntatge, que s'ha dividit en dues parts. La primera ha anat a càrrec dels més menuts i la segona, de la mà dels més veterans. També s'ha ofert una projecció dels famosos Brodas Bros i, fins i tot, l'intermedi ha comptat amb una actuació al vestíbul de l'equipament municipal.

El director de Varium, Xavier Fruitós, s'ha mostrat encantat amb la bona rebuda que sempre tenen a la nostra ciutat.

Xavier Fruitós

Per nosaltres, el primer són els nostres alumnes. Volem que ballin en les millors condicions i això és el que trobem a Sant Cugat.





Els ballarins i públic han gaudit molt amb les actuacions.

Participants

M'ho he passat bé a l'espectacle. / El que més m'ha agradat ha estat el hip-hop i la gimnàstica./ Molt interessant, molt bonic i molt agradable.









Varium forma ballarins, a partir dels cinc anys, també en les disciplines de clàssic i jazz, des del 1987.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.