Les audicions de l'Escola Carme Talleda mostren el treball dels seus alumnes


  • Comparteix:

El piano és l'instrument que toquen més alumnes

El piano és l'instrument que toquen més alumnes

L'Escola de Música Carme Talleda ha tancat el curs aquest divendres i dissabte amb els exàmens d'instrument dels alumnes, que també han servit per mostrar als pares la feina feta durant el curs. Talleda ha destacat la feina que han fet els nens i nenes i considera que el paper de la música en l'educació pren més importància per la falta de valors de la societat. Un concert a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, a càrrec d'alumnes i professors, servirà per acomiadar-se abans de les vacances d'estiu.

Flauta travessera, guitarra, violí i piano. Aquests són els instruments que s'han pogut sentir durant les audicions dels alumnes de l'Escola Carme Talleda i que han mostrat als pares i mares la feina que els alumnes han fet durant el curs. La directora de l'escola, Carme Talleda, ha explicat quina és la importància d'incorporar la música en l'educació dels infants.

Carme Talleda

Formem els nens de manera que aportin valors a una societat on manquen: disciplina, formació del caràcter i el valor de l'esforç i la superació.




Talleda ha assegurat que s'han assolit els objectius del curs, com incorporar el gest a la cançó i treballar la cançó popular catalana. La directora s'ha mostrat especialment satisfeta del grup de cambra, dels quals afirma que toquen temes de Tchaikovsky i Telemann gairebé a nivell professional.

Els alumnes i els professors oferiran un concert a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels el segon dissabte de juliol per compartir la seva música amb tota la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.