La Coral l'Harmonia de Valldoreix celebra els 30 anys amb el suport dels veïns


  • Comparteix:

La coral l'harmonia//font: coralharmonia.cat

La coral l'harmonia//font: coralharmonia.cat

La Coral l'Harmonia de Valldoreix ha omplert aquest dissabte la Nau de Cultura del territori en la celebració del seu 30è aniversari amb la representació de l'opereta 'La vídua alegre' de Franz Lehár. Des de la coral es mostren satisfets de complir tres dècades i atribueixen aquesta fita a la implicació que tenen a Valldoreix. L'èxit d'assistència ha empès la coral a programar una segona representació de l'opereta a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels el segon dissabte de juliol.

L'opereta 'La vídua alegre'; a càrrec dels solistes Miki Mori, Trini Escrihuela, Ferran Sortino i Josep Jarque; ha estat el plat fort de la celebració dels 30 anys de la Coral l'Harmonia de Valldoreix. El seu president, Miquel Rejat, ha explicat què significa per al grup la rebuda que ha tingut l'acte en una ocasió tan especial.

Miquel Rejat

Molta felicitat, estem agafant grup i empenta. La il·lusió es veure que tots i els daltabaixos això tira endavant i agrada.


La coral acaba el curs satisfeta del nivell que ha assolit i les activitats i sortides que s'han realitzat. El repte per a l'any vinent és mantenir-lo i adherir noves veus masculines, que són minoria al grup.

L'espectacle ha exhaurit les 160 entrades disponibles, que han servit per finançar, l'acte que ha acabat amb un sopar d'especialitats casolanes elaborat pels membres de la coral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.