Els robots de Transformers aterren per tercera vegada a les cartelleres de la ciutat


  • Comparteix:

La tercera entrega de Transformers ja ha arribat a Sant Cugat

La tercera entrega de Transformers ja ha arribat a Sant Cugat

La tercera part de la saga Transformers, 'El lado oscuro de la luna', ja ha arribat a Sant Cugat i és l'estrena més significativa d'aquesta setmana als dos cinemes de la ciutat. Completa les novetats de la cartellera dels cinemes Yelmo la llegenda del saltejador Butch Cassidy, protagonitzada per Sam Shepard i Eduardo Noriega, sota el títol 'Blackthorn'.

L'actor Shia Labeouf repren un dels personatges que el va llançar a la fama en la nova entrega de la saga Transformers. 'El lado oscuro de la luna' explica la història del desengany d'Optimus Primer i els Autobots quan descobreixen que l'humanitat ja coneixia feia anys l'existència d'una antiga nau dels avantpassats dels transformers enclastada a la Lluna. Es pot veure en 3D als Cinesa i en dos dimensions i 3D als cinemes Yelmo.

L'altra pel·lícula de la setmana, 'Blackthorn', reprén la història del llegendari Butch Cassidy, que teòricament va morir a Bolívia el 1908, al costat del seu company d'aventures delictives Sundance Kid. El film imagina que Cassidy és ben viu i porta 20 anys amagat sota el nom de James Blackthorn. És 1927 i Cassidy/Blackthorn vol tornar a casa i conèixer el seu fill. Se l'hi unirà en aquest retorn un jove enginyer que acaba de robar a la mina on treballa. Aquesta aventura espot veure únicament als cinemes Yelmo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.