'Connie Riley' és el primer disc del trio santcugatenc Perwerther's Original


  • Comparteix:

Portada del disc del grup santcugatenc Perwerther's Original amb el nom 'Connie Riley'

Portada del disc del grup santcugatenc Perwerther's Original amb el nom 'Connie Riley'

El grup santcugatenc Perwerther's Original presenta el seu primer disc de llarga durada amb el nom 'Connie Riley'. Un LP basat en l'estil alternatiu del grup, amb tocs de hardcore i metal, que conté un total de 10 temes en català. Aquest divendres el grup presentarà el seu disc en un concert emmarcat en les activitats de la Festa Major de Mira-sol.

Miquel López com a veu i guitarrista, Pol Barbé al baix, i Jordi Muñoz a la bateria formen la banda santcugatenca Perwerther's Original que acaba de treure el seu primer disc de llarga durada. Amb un estil molt particular, presenten nou temes acompanyats d'una peça composta pel teclista santcugatenc Lucas Peire amb el nom 'Intro Maligna del True Metal'.

La banda presentarà aquest divendres el seu nou LP dins de les actuacions previstes per la Festa Major de Mira-sol. El trio presentarà també diferents versions dels temes i altres cançons inèdites en un concert on compartiran escenari amb el grup Corcho. El concert es farà a dos quarts d'una de la matinada davant el Casal de Mira-sol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.