Les comèdies 'Bad Teacher' i 'Amigos' arriben a la cartellera santcugatenca


  • Comparteix:

Cartell promocional de la comèdia 'Bad Teacher'

Cartell promocional de la comèdia 'Bad Teacher'

La comèdia és la protagonista de les estrenes d'aquest cap de setmana a la cartellera de Sant Cugat. La gran novetat és 'Bad Teacher' protagonitzada per l'actriu Cameron Diaz i el també cantant nord-americà Justin Timberlake. Es pot veure el film als dos cinemes de la ciutat, el Cinesa i el Yelmo. L'altra novetat és 'Amigos', una producció espanyola protagonitzada per Ernesto Alterio, Diego Martín i Goya Toledo entre altres. Aquesta comèdia només la presenten les sales del Yelmo.

A 'Bad Teacher', Cameron Diaz dóna vida a Elizabeth, una professora salvatge i malvada a qui només li interessa casar-se amb un professor ric i guapo, protagonitzat per Justin Timberlake. Diaz farà el possible per aconseguir el seu objectiu cosa que la portarà a haver d'afrontar dures conseqüències.

El cinema Yelmo presenta l'altra estrena per aquest divendres, 'Amigos'. Aquesta comèdia espanyola dirigida per Marcos Cabotá i Borja Manso narra les peripècies de tres amics per guanyar una aposta: aconseguir la màxima audiència a la televisió abans que acabi l'any. Situacions límit posaran a prova els seus principis i la seva amistat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.