Cyan publica dimarts nou disc


  • Comparteix:

Portada del nou EP de Cyan, 'Que viva ese ruido'

Portada del nou EP de Cyan, 'Que viva ese ruido'

El conjunt de pop Cyan, liderat pel santcugatenc Javi Fernández, presenta un nou disc anomenat 'Que viva ese ruido'. El treball està format per quatre temes, un inèdit, una versió i la reedició del tema 'En mi nave', inclòs en el disc 'Historias para no romperse'. La banda, a més, segueix presentant aquest segon treball arreu de l'Estat espanyol.

El grup de pop Cyan; on toca el teclat, el sintetitzador i la guitarra i canta el santcugatenc Javi Fernández; publicarà aquest dimarts un nou disc anomenat 'Que viva ese ruido'.

El treball està format per quatre cançons, la primera de títol homònim al disc, una versió del cantautor Quique González del tema 'Salitre', una reedició més electrònica i amb programacions de la cançó 'En mi nave', que forma part del seu segon disc 'Historias para no romperse', a més de la versió original d'aquest tema. Cyan també ha publicat el segon videoclip del disc amb la mateixa cançó, 'En mi nave'.

Aquest nou àlbum ha estat enregistrat en una petita aturada dins la gira de presentació d''Historias para no romperse', que segueixen presentant arreu de l'Estat espanyol. Aquesta gira els portarà, entre altres llocs, a telonejar el conjunt Amaral als concerts de finals d'octubre a Cadis i a Màlaga i a participar en festivals com l'Ecopop d'Àvila, l'Arena Sound Festival de Castelló i el Festival Sonorama de Burgos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.