El Cos de Dansa de l'Esbart rep el premi Besmina a millor proposta escènica


Temes relacionats

L'Esbart proposa un juliol de dansa aplicada a les arts ( 7/jun/11)

L'Esbart puja a l'escenari per tancar l'últim curs sense seu pròpia ( 4/jun/11)


  • Comparteix:

Actuació del Cos de Dansa de l'Esbart

Actuació del Cos de Dansa de l'Esbart

El Cos de Dansa de l'Esbart Sant Cugat ha estat guardonat amb el premi Besmina 2011 en la categoria de Proposta escènica de majors de 22 anys. Aquest premi es va lliurar dins el Festival Besmina que s'ha celebrat la setmana passada a Barcelona i vol apropar l'art i la cultura, entesos com a eines de reflexió i transformació social, al públic més jove.

L'Esbart Sant Cugat ha estat premiat dins el Festival Besmina. La iniciativa, que ha tingut lloc a Barcelona durant l'última setmana de juny i la primera de juliol, es tracta d'un festival d'art jove al carrer en el qual ha participat el Cos de Dansa de l'Esbart.

La directora de l'Esbart Sant Cugat, Sandra Casat, ha valorat aquest guardó com un pas més per a l'entitat a obrir noves vies per donar-se a conèixer.

Sandra Casat

Nosaltres estem convençuts que fem una bona feina. Sembla que comencem a saber sortir de la sala, que hem obert noves portes i que comencem a trobar noves vies de difusió.



El premi encara està per determinar, ja que l'organització guardona en funció de les necessitats de cada entitat distingida. L'objectiu és satisfer de la millor manera possible aquestes necessitats de l'entitat guanyadora de cara al futur, en aquest cas, de l'Esbart Sant Cugat.


Des de l'Esbart han informat a Cugat.cat, que allò que més els interessa és entrar al circuit de teatres i així poder difondre la seva dansa fora de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.