Patrícia de No i Alba Ventura omplen de música clàssica el Claustre


  • Comparteix:

Moment de l'actuació al claustre

Moment de l'actuació al claustre

Gairebé 200 persones s'han reunit aquest divendres en una nova actuació del cicle 'Nits de Música al Claustre'. 'La Flauta romàntica' ha comptat amb l'actuació de la flautista santcugatenca Patrícia de No i amb la pianista barcelonina Alba Ventura, que han tocat un repertori amb obres del Romanticisme pensat per a tots els públics.

Una peça de Mozart, Sonata per a flauta i piano en si bemoll major, ha servit per donar el tret de sortida a l'actuació amb un duet amb les protagonistes de la nit. La flauta de Patrícia de No i el piano d'Alba Ventura han omplert de música clàssica el Claustre del Monestir amb peces de Schubert, Schumann i Chopin.

Les dues artistes, que comparteixen trajectòria des de fa dos anys, han explicat a Cugat.cat que allò que les va empènyer a tocar juntes van ser els mateixos interessos i la química que va sorgir entre elles per compartir la mateixa passió, la música. Això mateix és el que les va portar a gravar un àlbum juntes.

A més, De No i Ventura han destacat que aquest tipus de concerts són un bon punt d'entrada a la música clàssica per als joves, ja que la principal barrera del públic general cap a la música clàssica és l'elevat preu de moltes actuacions.

Aquesta actuació s'emmarca dins del cicle 'Nits de Música al Claustre' que tornarà a omplir de música el Claustre del Monestir divendres vinent amb l'actuació 'Nexus Piano Duo, un piano i quatre mans'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.