La comèdia italiana 'Mine vaganti' arriba al Cicle de Cinema d'Autor


  • Comparteix:

Cartell del film 'Mine Vaganti'

Cartell del film 'Mine Vaganti'

El Cicle de Cinema d'Autor proposa aquest dijous 'Mine vaganti', que s'ha traduït en espanyol com 'Tengo algo que deciros'. Es tracta d'una comèdia italiana que explica la història d'uns productors de pasta de Salento i els problemes de comunicació en una clàssica família italiana. Aquest film es podrà veure aquest dijous als Cinemes de Sant Cugat en dues projeccions, a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit. L'entrada té un preu de quatre euros.

La pel·lícula, dirigida per Ferzan Ozpetek, representa la dicotomia entre allò que es diu i allò que no en el sí d'una família clàssica italiana. Ozpetek ho representa des d'una visió conservadora que xoca amb les situacions d'humor que s'hi representen.

Escolta la crítica de Marga Almirall.

Marga Almirall

Crítica de 'Mine vaganti'.


Aquest film es podrà veure aquest dijous als Cinemes de Sant Cugat en dos passis a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit. L'entrada té un preu de quatre euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.