Nexus Piano Duo arriba al Claustre per oferir un concert en piano a quatre mans


  • Comparteix:

Mireia Fornells i Joan Miquel Hernández formen el Nexus Piano Duo

Mireia Fornells i Joan Miquel Hernández formen el Nexus Piano Duo

Una nova sessió del cicle 'Nits de Música al Claustre' arriba aquest divendres al vespre amb Nexus Piano Duo. Mireia Fornells i Joan Miquel Hernández formen aquesta parella artística des de fa gairebé una dècada i és un dels duos més actius i sol·licitats de la música de cambra actual. Amb aquest concert, que comença a les deu de la nit, acaba la primera part del cicle, que continuarà el primer divendres de setembre.

A la primera part del concert el públic escoltarà peces de Schubert i Brahms. La segona part el ravel i el tango conformaran els atractius d'aquesta nova cita de 'Nits de Música al Claustre' que protagonitzarà Nexus Piano Duo. La membre del grup Mireia Fornells ha explicat a Cugat.cat que serà un concert per a tots els públics.

Mireia Fornells

El concert és per a tots els públics i molt animat perquè hi ha una mica de tot.


Les mans de Mireia Fornells i de Joan Miquel Hernández recorreran el piano com si fos una de sola amb arranjaments a quatre mans de les peces seleccionades. La parella artística ha actuat en els principals escenaris del món a més d'estar guardonats amb premis en àmbit tant nacional com internacional.

Amb aquest concert acaba la primera part del cicle 'Nits de Música al Claustre' que tornarà al Monestir el primer divendres de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.