Conesa aposta per noves línies de negoci al Teatre-Auditori per reduir l'aportació del consistori


Temes relacionats

Raimon, Raphael i el Ballet Nacional de Cuba, al cartell del Teatre-Auditori (20/jul/11)


  • Comparteix:

Moment de la signatura del conveni

Moment de la signatura del conveni

L'alcaldessa, Mercè Conesa, aposta per cercar noves formes d'explotació del Teatre-Auditori per generar més ingressos. Segons Conesa, cal mantenir la 'bona línia' de programació i els 'bons resultats d'ocupació i taquilla', i combinar-ho amb la col·laboració amb el sector privat perquè l'Ajuntament pugui reduir 'a la llarga' la seva aportació. L'alcaldessa ha fet aquest anunci durant la renovació dels convenis del Teatre-Auditori amb la Fundació Jesús Serra i el Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya.

L'equipament cultural podria acollir en un futur congressos, convencions i actes diferents als habituals per obrir una nova línia de negoci que permeti reduir l'aportació del consistori. Ho ha explicat Conesa.

Mercè Conesa

Mantenir les aportacions privades i el taquillatge és el camí. Cal crear estratègies per obrir noves línies de negoci.


La col·laboració amb la Fundació Jesús Serra de Catalana Occident es tradueix amb una aportació econòmica de 65.000 euros. De la seva banda, el col·legi d'enginyers aporta 3.500 euros i la difusió dels espectacles en el seu àmbit. A més, els associats disposaran d'unes 200 entrades per assistir a una desena d'espectacles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.