Raimon, Raphael i el Ballet Nacional de Cuba, al cartell del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Raimon, Raphael i Pastora són alguns dels artistes que actuaran al Teatre-Auditori el primer trimestre de la temporada vinent. Els darrers muntatges de Josep Maria Benet i Jornet i de Calixto Bieito també es podran veure en una programació que inclou la presència del Ballet Nacional de Cuba. Les propostes de caire familiar, les activitats complementàries i l'hora de jazz completen un cartell que proposa un total de 30 espectacles des de setembre fins a gener. D'altra banda, aquesta temporada es posa en marxa la T25 que permetrà a joves de fins a 25 anys accedir a tres espectacles per 10 euros cadascun.

El Teatre-Auditori ha presentat els espectacles del primer trimestre de la propera temporada amb propostes que inclouen música, teatre, dansa clàssica, màgia, òpera, sarsuela i jazz.

El director de l'equipament cultural, Pep Tugues, ha explicat la intenció d'aquesta programació.

Pep Tugues

Hi ha molta varietat. Està fet perquè cada persona que miri aquest programa hi trobi el seu espectacle.


La companyia T de Teatre encetarà el curs amb l'espectacle 'Delicades' l'últim divendres de setembre. Pel que fa al teatre, a l'escenari santcugatenc s'hi representaran, entre d'altres, 'Dues dones que ballen' del dramaturg Josep Maria Benet i Jornet, la versió que el membre del Tricicle Paco Mir ha fet de la comèdia 'Pel davant i pel darrera' i 'Desaparecer', el muntatge que ha fet Calixto Bieito a partir de textos d'Edgar Allan Poe.

En l'àmbit musical, Amaral obrirà el trimestre on destaquen les actuacions del cantautor Raimon, el cantant Raphael, el grup Pastora, l'Orquestra Buena Vista Social Club, els Manel i l'espectacle 'Somiatruites' amb Albert Pla i Pascal Comelade.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha assistit a la presentació i ha destacat l'esforç del Teatre-Auditori per obrir-se a nous públics.

Mercè Conesa

Planteja una voluntat d'identificar-se amb la població de Sant Cugat. Això és evident en l'oferta per al públic jove.



El programa inclou cinc espectacles pensats per a la família. La companyia Cantajuego porta el muntatge 'Del 1 al 7' una combinació de música, jocs i endevinalles. El circ repeteix amb l'espectacle 'Circumstàncies'. Els titelles també seran presents al Teatre-Auditori amb la proposta 'El fantástico viaje de Jonás el espermatozoide', de la companyia Espejo Negro.

La venda d'abonaments començarà el 6 de setembre. Una setmana més tard, el 13 d'aquell mes, es podran adquirir les entrades per a espectacles concrets. Els abonaments per a joves es podran comprar entre el 27 de setembre i el 14 d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.