'Galatea' posa punt final a les Lectures a la Fresca, que ja s'han consolidat a la ciutat


  • Comparteix:

La 7a edició de les Lectures a la Fresca s'ha acomiadat aquest dijous al vespre amb la representació de 'Galatea' de Josep Maria de Sagarra. La directora dels Amics de Pedra i Sang, Dolors Vilarasau, ha valorat el cicle de teatre i n'ha destacat la seva consolidació al calendari de la ciutat. Vilarasau ha agraït la participació dels 35 actors que han fet possible les tres representacions. 'Galatea' ha servir per mostrar l'obra menys coneguda de Sagarra, una funció que segons la directora mostra una situació de post-guerra amb molts components poètics.

Les Lectures a la Fresca han arribat enguany a la seva 7a edició. La fórmula, que ha servit als Amics de Pedra i Sang per omplir les cadires de totes les funcions, ha estat la 'gran capacitat' dels actors que han fet possible el cicle. La directora dels Amics de Pedra i Sang, Dolors Vilarasau, ha destacat que les Lectures a la Fresca ja estan consolidades al calendari de la ciutat.

Dolors Vilarasau

Són unes lectures consolidades. El fet de fer Sagarra, un autor que no te l'acabes, ha estat un plaer. Estic molt contenta.


Prop de 200 persones han omplert els Jardins del Monestir per veure 'Galatea' de Sagarra. Aquesta és una funció que l'autor va escriure el 1948 des de l'exili. La directora d'Amics de Pedra i Sang ha explicat que Sagarra, 'cansat de les fórmules que el públic li demanava', teatre en vers i en clau de comèdia, va decidir fer una obra d'autor.

Dolors Vilarasau

'Galatea' reflecteix la situació de post-guerra. Sagarra la titula 'poemes sobre el circ'. És una obra amb molts components poètics.


El 7è cicle de les Lectures a la Fresca ha servit per donar a conèixer les obres de Josep Maria de Sagarra. La primera funció es va fer a la plaça de Sant Pere on es va poder veure 'La Filla del Carmesí', mentre que la segona representació va ser 'Passi-ho bé, Senyor Sagarra!' que va tenir com escenari la plaça de l'alcalde Magí Bartralot.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.