El Cicle de Cinema d'Autor tanca la temporada amb una reflexió sobre la guerra


  • Comparteix:

Cartell d''Incendies'

Cartell d''Incendies'

La darrera pel·lícula del Cicle de Cinema d'Autor de la temporada, 'Incendies', del director canadenc Denis Villeneuve, proposa un recorregut pels escenaris de la guerra i les seves conseqüències. La cinta narra el viatge de Jeanne i Simon al Pròxim Orient per reconstruir l'enigmàtica vida de la seva mare que els ha deixat en herència dos misteriosos sobres. La pel·lícula es podrà veure aquest dijous en doble sessió a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit als cinemes Cinesa. L'entrada té un preu de quatre euros.

Nawal deixa en herència dos sobres als seus fills Jeanne i Simon, un per un pare que creien mort i l'altre per un germà desconegut. Aquest és el punt de partida d''Incendies', una història que retrata i reflexiona sobre la violència i les seves conseqüències.

Escolta la crítica de Marga Almirall.

Marga Almirall

Escolta la crítica d''Incendies'.


Aquest film es podrà veure aquest dijous als cinemes Cinesa de Sant Cugat en dos passis a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit. L'entrada té un preu de quatre euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.