Una desena d'infants aprenen la tècnica de l'escriptura medieval


  • Comparteix:

Una desena de nens santcugatencs han assistit aquest dimarts a la nova edició del taller infantil 'Scriptorium per a tothom!', una de les activitats que ofereix el Museu durant l'estiu. L'activitat ha constat d'una explicació sobre l'època gòtica a l'espai del monestir i d'un taller d'escriptura medieval on els infants han escrit el seu nom amb lletra gòtica utilitzant el càlam i tinta xinesa.

La monitora de l'activitat, Laura Pérez, ha explicat l'objectiu de l'activitat.

Laura Pérez

L'objectiu és donar a conèixer un dels aspectes més importants que es feien als monestirs que era la difusió de la cultura.




Els nens han escoltat una breu explicació sobre l'art i la vida gòtica i a continuació han gaudit del taller d'escriptura medieval on han escrit el seu nom mitjançant l'abecedari gòtic i utilitzant el càlam i la tinta xinesa. L'activitat és gratuïta i està dirigida a infants a partir dels vuit anys d'edat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.