El cinema d'animació pren forma amb 'Los pitufos', principal novetat als cinemes


  • Comparteix:

Cartell del film 'Los pitufos'

Cartell del film 'Los pitufos'

El film d'animació infantil 'Los pitufos' és la principal estrena de la setmana a les cartelleres santcugatenques. Tant en 3D com en 2D, la pel·lícula es pot veure al cinema Yelmo i, únicament en 2D, al Cinesa. La cartellera es renova amb altres films com 'Linterna verde' on s'explica la història d'un jove que ha estat seleccionat per un exèrcit d'extraterrestres, o 'La víctima perfecta' que presenta un 'thriller' nord-americà.

Els cinemes de la ciutat fan una aposta aquesta setmana pels films en 3D. Al Yelmo, l'oferta de cinema en 3D es completa amb la pel·lícula 'Los pitufos', que també es passa en 2D, i el film 'Linterna verde' que com la pel·lícula anterior també és manté en 2D. 'Los pitufos' també es podran veure al Cinesa en 2D on és l'única estrena de la setmana en aquest cinema de la ciutat.

'Los pitufos' és una pel·lícula que rememora la famosa sèrie de dibuixos amb animació per ordinador. El bruixot Gargamel persegueix als barrufets fins que aquests arriben al món real, concretament a Central Park, a Nova York. Allà hauran de trobar el camí de tornada al seu món sense que Gargamel els agafi.

L'altre opció al Yelmo és 'Linterna verde' que presenta la història d'un jove pilot que és escollit per un exercit d'extraterrestres per salvar l'equilibri de l'univers de l'amenaça de destrucció que pateix. Una pel·lícula plena d'efectes especials que està basada en els còmics DC.

Per últim, també al Yelmo, s'estrena 'La víctima perfecta' una pel·lícula de terror on una jove descobreix que quan és al seu pis, mai està sola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.