Mine prepara la publicació del seu nou treball


  • Comparteix:

La banda en una de les seves visites a Cugat.cat

La banda en una de les seves visites a Cugat.cat

El grup santcugatenc Mine! editarà un nou disc a la tardor. El treball tindrà com a títol 'Les maresmes maleïdes' i inclourà quatre temes nous de la banda. Aquest nou disc, que sortirà publicat de la mà de Música Global i Yellow Gate, és un experiment fruit de l'enregistrament que els santcugatencs van dur a terme al juny als estudis Selva de Mar.

Els nois de Mine! no es cansen. I és que, mentre segueixen amb la gira de presentació del disc 'Un brindis pel nen androide', el quartet no ha parat de publicar nous treballs. Dos videoclips i la publicació de l'àlbum 'El cavall de l'emperador', un treball anterior que la banda va distribuir gratuïtament fa pocs mesos, se sumen a la preparació de 'Les maresmes maleïdes'.

Al juny, Mine! es va tancar a l'estudi Selva de Mar sota les directrius d'Iban Rodríguez per enregistrar els quatre temes que inclourà el nou disc, una mostra de la constant experimentació musical que la banda ha demostrat al llarg de la seva carrera.

La intenció de la futura publicació és explicar una història, a través d'una narració dividida en quatre parts. Això s'ha converit en els quatre temes del treball, cadascun d'ells compost per un dels components de Mine!. L'Albert Rams, guitarrista de la banda, és l'autor de 'Bufa el vent de proa'; el cantant i teclista, Bernat Sánchez, de 'Les trompetes i els violins'; Ricky Malo, bateria, signa 'Mariner d'aigua dolça', i el baixista santcugatenc Oriol Romaní és el responsable d''Els plaers coneguts'.

Aquestes quatre faules sobre un personatge al més pur estil Mine! sortiran publicades després de l'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.