El compositor Alejandro Abad publica l'àlbum 'Las canciones que escribí mientras soñaba contigo'


  • Comparteix:

El compositor, productor i cantant Alejandro Abad

El compositor, productor i cantant Alejandro Abad

El compositor, productor i cantant, Alejandro Abad, publica l'àlbum DVD 'Las canciones que escribí mientras soñaba contigo', un conjunt de 13 cançons cantades per ell en concert. Abad és el responsable de l'èxit d'artistes com David Civera o Marcos Llunas i el compositor de temes tan coneguts com 'Que la detengan' o 'Dile que la quiero'. L'àlbum recull les cançons que ha compost en diferents èpoques i els hi posa la seva veu per primer cop.

L'artista d'origen xilè i resident a Sant Cugat Alejandro Abad ha escrit molts dels èxits musicals dels darrers anys com 'Bye, bye' cantada per David Civera o 'Mi música es tu voz' per Operación Triunfo. Ara, el músic ha publicat l'àlbum 'Las canciones que escribí mientras soñaba contigo' amb alguns d'aquestes cançons amb la seva pròpia veu i altres temes inèdits. Abad ha explicat en una entrevista a Cugat.cat per què ha apostat per publicar aquest àlbum amb ell com a cantant.

Alejandro Abad

Portava molt temps sense cantar i he volgut recuperar la meva faceta de cantant.



El productor, que porta uns 20 anys de trajectòria, ha desvelat a Cugat.cat quin és el seu secret per escriure una cançó d'èxit.

Alejandro Abad

El secret és que com a autor coincideixo amb els gustos de la massa popular.



L'artista ha explicat que Sant Cugat ha estat escenari d'inspiració de molts dels temes que ha escrit, com 'Dile que la quiero', i que més tard han cantat artistes com David Bisbal, Paulina Rubio o Diango i dels quals se n'han venut més de 33 milions de còpies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.