Jimmy Jenks Septet actua a la secció de jazz del San Miguel Mas i Mas Festival


  • Comparteix:

El líder de la banda, Jimmy Jenks, en una actuació

El líder de la banda, Jimmy Jenks, en una actuació

La banda santcugatenca Jimmy Jenks Septet inaugurarà la presència santcugatenca a la secció de jazz del certamen musical San Miguel Mas i Mas Festival. El grup liderat pel cubà Jimmy Jenks actuarà a la Sala barcelonina Jamboree el tercer divendres d'agost on farà una actuació doble per mostrar el seu ritme de latin-jazz.

El San Miguel Mas i Mas Festival és el certamen musical barceloní més important d'aquest estiu. Enguany, dins la secció de jazz del festival la presència de la nostra ciutat es veu reflectida amb l'actuació del grup Jimmy Jenks Septet. Aquesta banda amb aires afrocubans va néixer ara fa tres anys i des d'aleshores no ha parat de créixer. Un total de set músics integren aquesta banda nascuda a la nostra ciutat.

El líder de la banda i saxofonista, Jimmy Jenks, ha donat més detalls de les cançons que tocaran en concert en una entrevista a Cugat.cat.

Jimmy Jenks

Hi ha temes propis, hi ha temes adaptat per no perdre el nostre génere. Però la majoria son propis de la banda.




L'actuació serà divendres a les nou i onze de la nit a la Plaça Reial de Barcelona. Les entrades tenen un cost de 10 euros si s'adquireixen al web del festival i 12 euros, el mateix dia en taquilla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.