El Museu i el Monestir, protagonistes de les activitats d'aquest cap de setmana


  • Comparteix:

El Museu protagonitza les activitats del cap de setmana

El Museu protagonitza les activitats del cap de setmana

El Museu de la ciutat protagonitza les activitats d'aquest cap de setmana a la ciutat. Dissabte, tres visites guiades donaran a conèixer el Monestir per dins i diumenge es podrà visitar l'exposició permanent de l'equipament municipal. El Mercat de Pagès i l'obertura de portes de la capella de Sant Domènec completen les propostes del cap de setmana.

Com cada primer dissabte de mes, el Mercat de Pagès s'instal·larà aquest dissabte d'onze del matí a dues del migdia a la plaça de Sant Pere. Els paradistes oferiran en aquest espai productes ecològics i artesanals i obsequiaran els consumidors amb una bossa de roba.

El Museu ha organitzat diverses activitats per aquest cap de setmana. Dissabte, l'equipament ofereix tres visites guiades per donar a conèixer la història de la ciutat i mostrar per dins l'espai més emblemàtic de Sant Cugat. Mira-Sol Teatre posarà el punt divertit a la visita del migdia amb una interpretació dels personatges que habitaven al Monestir a l'Edat Mitjana.

La capella de Sant Domènec obre les seves portes diumenge a les onze del matí i la Penya Regalèssia ensenyarà les instal·lacions en diverses visites gratuïtes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.