A Sant Cugat calen artistes que lluitin per crear noves estètiques, segons Josep Canals


  • Comparteix:

Una de les obres de la galeria de Josep Canals a Sant Cugat

Una de les obres de la galeria de Josep Canals a Sant Cugat

El sancugatenc, Josep Canals, director de Canals Galeria d'Art i promotor de la XVII Biennal d'Art Contemporani Català de Vilafranca del Penedés, que ja es pot veure fins al 28 d'agost, afirma que a Sant Cugat calen artistes joves capaços de lluitar i crear noves estètiques. La participació sancugatenca dins l'exposició suposa per Canals un alè d'esperança per a l'art davant el moment de crisi.

Canals creu que a Sant Cugat no hi ha artistes joves amb una estètica nova i trencadora. Segons el galerista santcugatenc, l'artista jove que es troba a la ciutat reutilitza llenguatges ja creats i per aquesta raó és difícil que puguin participar en biennals artístiques com la que es presenta enguany a Vilafranca.

Josep Canals

A Sant Cugat no tenim artístes joves capaços de participar en aquesta o d'altres biennals a nivell nacional.


A través de les instal·lacions, la pintura, l'escultura i la fotografia, 11 joves artistes participen en aquesta mostra itinerant que promou, entre d'altres, Canals i que, segons ell, 'està dedicada a la vitalitat dels nostres joves'. La participació de Sant Cugat dins de l'exposició suposa per al santcugatenc un alè d'esperança per l'art davant la crisi.

Josep Canals

Estem donant un alè al país en aquests moments de recessió i de crisi. Un alè d'esperança en què l'art és una part important de l'ésser humà.


La Biennal, organitzada per la Canals Galeria d'Art i el Museu de Sant Cugat, és la més antiga del territori, arribant així a la 17a edició. L'obertura de la mostra va tenir lloc el dia 4 d'agost a la sala dels Trinitaris de Vilafranca i es podrà visitar fins el dia 28 del mateix mes, de dilluns a diumenge de les sis a les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.