'De l'ABC a l'SMS', la nova exposició per a infants i joves a la Biblioteca de Sant Cugat


  • Comparteix:

Els més petits podran descobrir com ha evolucionat l'escriptura

Els més petits podran descobrir com ha evolucionat l'escriptura

La Biblioteca del Mil·lenari obre una nova exposició dirigida al públic infantil i juvenil, 'De l'ABC a l'SMS'. Una mostra integrada per nou banderoles i 150 llibres que intenta construir un recorregut a través de la literatura infantil i juvenil per conèixer el procés d'aprenentatge de l'escriptura i la seva evolució fins el dia d'avui. L'exposició, organitzada pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (CliijCAT), es podrà veure fins el 31 d'agost.

Com han evolucionat els èssers humans en l'escriptura és el que pretén demostrar la Biblioteca del Mil·lenari amb la seva nova exposició 'De l'ABC a l'SMS'. Una mostra monogràfica on els més joves podran descobrir a través d'un recorregut per la literatura infantil i juvenil la transformació que ha patit l'escriptura fins a derivar en l'SMS.

El Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil és l'encarregat d'organitzar aquesta exposició integrada per 150 llibres i que es conforma en diversos apartats: la comunicació escrita, l'alfabet i la màgia d'aprendre a escriure i a llegir, l'escriptura necessària, l'escriptura imprescindible, l'escriptura com a joc, les cartes, els diaris personals i l'escriptura en un món tecnològic.

'De l'ABC a l'SMS' es podrà veure a la Biblioteca de Sant Cugat fins el 31 d'agost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.