El Museu de Sant Cugat prolonga l'exposició 'Carnet de Viatge', de Manolo Belzunce, fins al 31 d'agost


  • Comparteix:

L'exposició es podrà veure a la Sala del Claustre del Museu del Monestir fins a finals d'agost

L'exposició es podrà veure a la Sala del Claustre del Museu del Monestir fins a finals d'agost

La Sala Capitular del Museu del Monestir de Sant Cugat prolonga fins el 31 d'agost l'exposició del murcià Manolo Belzunce 'Carnet de Viatge', un recull de les obres creades durant el viatge de l'artista a l'Àfrica. La mostra que es va inaugurar el 17 de juny, tenia previst acabar el 31 de juliol, però el Museu ha decidit allargar la mostra fins a finals d'agost.

El Museu del Monestir de Sant Cugat ha decidit prolongar l'exposició 'Carnet de Viatge' de l'artista murcià Manolo Belzunce fins a finals d'agost. La mostra exposada a la Sala Capitular és un recull de les obres que l'artista va crear durant un viatge a l'Àfrica.

L'exposició dóna l'oportunitat de veure el treball més recent de l'artista, qui deixa l'estudi per poder copsar tots els matissos que li oferia el paisatge africà. L'exposició, que va ser inaugurada el passat 17 de juny, tenia previst finalitzar el 31 de juliol, però amb la decisió presa pel Museu es dóna una nova oportunitat al públic per gaudir de l'obra de Belzunce un mes més, fins el 31 d'agost.

Amb una extensa i reconeguda trajectòria artística, Manolo Belzunce, manté forts vincles amb Sant Cugat, on hi va viure. Mentre va residir a la ciutat, l'artista murcià fou l'impulsor del Col·lectiu Yerba juntament amb d'altres artistes sancugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.