L'Entitat Sardanista de Sant Cugat ofereix la primera ballada de la temporada aquest dissabte


  • Comparteix:

La ballada tindrà lloc a la plaça Octavià

La ballada tindrà lloc a la plaça Octavià

L'Entitat Sardanista de Sant Cugat oferirà la seva primera ballada després de les vacances el proper dissabte a les set del vespre, a la plaça del Monestir. L'associació inicia així les seves activitats de final d'estiu, entre les quals també hi haurà també el tradicional concert de música de cobla d'estiu i la ballada de sardanes de l'11 de setembre.

La cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona posarà la música en la jornada sardanista de dissabte. Entre el repertori hi destaquen peces de compositors clàssics com Jordi Molina o Ricard Viladesau, però també hi tindran cabuda altres autors, com Joaquim Serra, Enric Ortiz i David Estanyol.

El president de l'Entitat Sardanista santcugatenca, Josep Miró, es mostra optimista amb el grau de participació d'aquesta primera ballada.

Josep Miró

Comptem amb un bon nombre de sardanistes de fora. Pel que fa als d'aquí, penso que la majoria hi estaran.


Miró també considera que el repertori és força 'engrescador'. El president ha explicat a Cugat.cat que el fet que no hi hagi activitats sardanistes per la zona durant el mes d'agost motivarà molts aficionats de fora a acudir a aquesta primera reunió de l'agrupació. La majoria d'activitats sardanistes de l'estiu tenen lloc a poblacions properes a la costa.

L'Entitat Sardanista ja té a punt el programa del tradicional concert d'estiu de música de cobla, que tindrà lloc el primer divendres de setembre, dia 2, al Claustre del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.