El Claustre del Monestir serà l'escenari del tradicional concert de música de cobla


  • Comparteix:

El concert en una de les edicions anteriors

El concert en una de les edicions anteriors

L'Entitat Sardanista de Sant Cugat oferirà el seu tradicional concert de música de cobla, que enguany celebra la seva onzena edició, el primer divendres de setembre, dia 2, a les deu de la nit. Com cada any, l'acte tindrà lloc al Claustre del Monestir. L'entrada tindrà un cost de 10 euros, tot i que serà gratuïta per als membres de l'associació.

El repertori, que comptarà un any més amb el suport de la Cobla Jovenívola de Sabadell, estarà dividit en tres parts. En la primera apareixeran compositors clàssics, com Rafael Ferrer i Fitó, del qual aquest any se celebra el centenari del seu naixement, i Lluís Lloansí i Marill, entre d'altres. En aquesta part també hi haurà una peça d'estil cavalleresc titulada 'Tirant lo Blanc'. En la segona part del concert, la Cobla Jovenívola es vestirà de 'swing' i interpretarà algunes melodies d'aquest gènere, mentre que en la darrera tocarà temes del jove compositor Pitu Chamorro.

El president de l'Entitat Sardanista de Sant Cugat, Josep Miró, ha destacat a Cugat.cat el valor del Claustre del Monestir com a lloc per a oferir concerts.

Josep Miró

Els santcugatencs tenim una cosa molt important per remarcar: el marc del Monestir on es fa aquest concert. Moltíssimes poblacions voldrien tenir un lloc com aquest.




Miró també ha destacat la importància de l'època en què es fa el concert, quan el clima encara és 'agradable' per fer actuacions a l'aire lliure, i ha comentat que l'acte cada cop és més conegut en l'ambient sardanista català. L'entitat té previst organitzar les sardanes de l'11 de setembre i també l'aplec del dia 25, en què es ballarà sardanes tot el dia.

El president ha lamentat també la reducció del pressupost, que els obligarà a reduir la programació de dansa de 'dues o tres vegades al mes a una o dues' a partir d'ara.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.