Els nois de Don Johnsons, convertits en playboys en el seu primer videoclip. 'Barcelona Playboy'


Temes relacionats

Job Vives: 'De la mescla ha sorgit la història dels pobres joves que hem de vendre el nostre cos a la nit' ( 4/set/11)

Don Johnsons es queda a les portes de la final de 'Destino Eurovisión' (12/feb/11)

Don Johnsons, a la semifinal del concurs 'Destino Eurovisión' (11/feb/11)


  • Comparteix:

Don Johnsons en una actuació al programa 'Destino Eurovisión'.

Don Johnsons en una actuació al programa 'Destino Eurovisión'.

Don Johnsons, la formació de rock-funk liderada pel cantant santcugatenc Job Vives, presenta aquesta setmana 'Barcelona Playboy', el seu primer videoclip. Dirigit pel realitzador Lluís Quílez, el vídeo explica la història d'un grup de joves gigolós i les seves aventures amoroses. 'Barcelona Playboy' és un dels temes del primer disc de la banda, 'Pregúntale a tu novia', que ja es pot escoltar a través d'internet.

El tema d'aquest primer vídeo, 'Barcelona Playboy', és una de les cançons que es poden trobar al treball de la banda, 'Pregúntale a tu novia'. Es tracta d'un tema molt representatiu de la filosofia del grup, com ha explicat Job Vives en declaracions a Cugat.cat.

Job Vives

Feia temps que volíem posar en imatges aquest univers que recreem amb les nostres cançons. Creiem que Barcelona Playboy és la millor cançó per triar.


La realització del videoclip ha anat a càrrec del director Lluís Quílez, realitzador premiat per treballs com 'Avatar' i 'El siguiente'; qui es va posar en contacte amb els nois de Don Johnsons després de veure la seva actuació al programa 'Destino a Eurovisión'.

La col·laboració entre el director i la banda va ser molt fluïda des del primer moment perquè, com explica Job Vives en declaracions a Cugat.cat, Quílez va saber capturar molt bé l'essència de Don Johnsons.

Job Vives

El Lluís ha aportat el seu gust per l'estètica, la fotografia i un treball professional. La veritat és que ha captat molt bé l'univers de les nostres cançons.





Després d'un començament de curs tan mogut, la banda ja té plans de futur. Per ara, la seva prioritat és 'promocionar el nou treball, 'Pregúntale a tu novia', i trobar una bona distribuïdora i management'. Mentrestant, però, ja es pot veure el seu videoclip a la xarxa i escoltar el seu treball.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.