Torna el concurs '1a Maqueta' per promoure grups i musics joves


  • Comparteix:

Cartell de l'edició d'enguany

Cartell de l'edició d'enguany

Ja ha començat la 5a edició del concurs '1a Maqueta', organitzat per Joventuts Musicals i destinat a joves músics que vulguin enregistrar la seva primera maqueta. El certamen, en el qual col·laboren Cugat.cat i l'Ajuntament, premiarà amb 50 hores d'estudi el grup guanyador, de qualsevol procedència, mentre que el segon premi, reservat per a grups de la ciutat, serà de 20 hores de gravació.

Els grups i artistes participants han de complir una sèrie de requisits per inscriure's en el concurs. L'edat mitjana dels components no pot superar els 25 anys, no han de tenir un contracte discogràfic en vigor i han de poder enregistrar temes sencers. Els seleccionats tindran un termini de sis mesos per a fer efectiu l'enregistrament, des del moment en què siguin escollits. En canvi, no hi ha cap restricció pel que fa a l'estil musical ni a procedència del grup, tot i que tindran en el segon premi tindran preferència els grups santcugatencs.

Els artistes i grups que vulguin participar ho poden fer enviant per correu electrònic les dades del grup i una breu explicació d'allò que volen enregistrar, a més d'un enllaç d'un vídeo en el qual es vegi el grup tocant en directe, a l'adreça primeramaqueta@hotmail.es. La data límit per a inscriure's és el 15 d'octubre d'aquest any i les bases i cartell del certamen es poden consultar al Facebook del concurs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.