'Cowboys and Aliens', 'La piel que habito' i 'Animals United', les novetats dels cinemes aquesta setmana


  • Comparteix:

Antonio Banderas protagonitza 'La piel que habito'

Antonio Banderas protagonitza 'La piel que habito'

'Cowboys and Aliens', 'La piel que habito' i 'Animals United' són les novetats que presenten els cinemes de Sant Cugat aquest divendres. Les tres pel·lícules es podran veure tant a les pantalles de Cinesa com a les del Yelmo Cines. Els dos primers films es podran veure en versió 2D, mentre que 'Animals United', una pel·lícula infantil, s'estrenarà en els dos cinemes en format 3D. 'La piel que habito' és l'últim treball del director espanyol Pedro Almodóvar.

L'oscaritzat director presenta una història protagonitzada per Antonio Banderas, que interpreta un cirurgià plàstic que viu obsessionat amb la reconstrucció de la pell humana des que la seva dona morís cremada en un accident de cotxe. Després de 12 anys d'investigacions aconsegueix el seu objectiu de fabricar pell viva. Malgrat això, viola la llei i aplica la tècnica de la transgènesis, totalment prohibida, perquè l'invent sigui un èxit rotund. A partir d'aleshores, cometrà altres crims.

'Cowboys and Aliens' és un western de ciència ficció interpretat per l'agent 007 Daniel Craig i Harrison Ford. L'acció se situada a la regió d'Arizona a la segona meitat del segle XIX, quan un desconegut interpretat per Craig apareix amnèsic enmig del desert amb un estrany artefacte al canell d'una mà. El protagonista arriba a la ciutat d'Absolution, on li espera una freda rebuda per part dels seus habitants. Malgrat això, es convertirà en l'única esperança quan uns estranys aparells provinents del cel comencin a atacar les persones de la zona.

El film infantil 'Animals United' està basat en la novel·la 'La conferència dels animals', d'Erich Kästner. En el món succeeixen tota mena de desastres naturals a causa de l'acció dels éssers humans. Arran d'aquesta amenaça, un peculiar grup d'animals s'uneix per intentar aturar-los.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.