Los Guardianes del Puente (LGP) comencen la GIRAcústic amb un concert a El Siglo


  • Comparteix:

El grup LGP / Foto: http://musicantic.blogspot.com

El grup LGP / Foto: http://musicantic.blogspot.com

Los Guardianes del Puente (LGP) comencen la GIRAcústic amb un concert a El Siglo el dissabte 17 de setembre. LGP és un grup de música rock formada pels ex de Sangtraït, Quim Manado i Martín Rodríguez i l'ex Terratrèmol Joan Cardoner.

Los Guardianes del Puente abandonen la guitarra elèctrica i pugen a l'escenari amb la guitarra acústica per començar la GIRAcústic. El primer concert serà a El Siglo de la ciutat el 17 de setembre a dos quarts d'una del migdia. L'entrada és gratuïta.

LGP és una formació de rock dur que va néixer el setembre del 2009 i estàm formada per Quim Manado i Martín Rodríguez, els ex del grup Sangtraït, i Joan Cardoner, l'ex Terratrèmol. Aquests músics sumen prop d'una trentena de discs al mercat amb les diverses formacions de les quals han format part, com per exemple, Rockson, Místic o Sangtraït, entre altres.

El seu disc 'Rockferatu' ha estat triat com a finalista a millor disc heavy 2010.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.