El jurat comença avui la tria dels cinc grups que competiran al 'Mou-te'


  • Comparteix:

El 'Mou-te' organitza dues edicions anuals

El 'Mou-te' organitza dues edicions anuals

El jurat del 'Mou-te' tardor es reuneix aquest dilluns per seleccionar els cinc grups que competiran al cicle musical organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament. D'entre els treballs presentats, el jurat haurà de triar cinc bandes que actuaran com a grup principal i cinc que ho faran com a teloners. L'inici del nou cicle d'actuacions del 'Mou-te' tardor tindrà lloc a partir de l'octubre al Casal de Mira-sol i s'allargarà fins el desembre.

Com en l'edició anterior, la 5a edició del cicle constarà de cinc actuacions musicals de dues parts cadascuna, amb un grup teloner i una actuació principal. Amb la inclusió dels teloners a les actuacions, l'organització vol impulsar els grups novells i amb poca experiència en directe, però que no entraran a concurs. Els concerts començaran el primer divendres d'octubre al Casal de Mira-sol.

El jurat està format per la tècnica de Cultura i Joventut, Neus Albiac, la responsable del departament de musicals de Cugat.cat, Jéssica Sotodosos, el representant de Raúl Pulido, guanyador del Mou-te Primavera 2011, i el músic santcugatenc Alejandro Abad. Els cinc professionals representants del món local escolliran quines formacions competiran al concurs, decisió que faran pública la setmana vinent. La responsable del departament de musicals de Cugat.cat, Jéssica Sotodosos, ha explicat la dificultat de fer la selecció.

Jéssica Sotodosos

És molt difícil pel jurat del 'Mou-te' seleccionar els grups que formaran part del cartell per la implicació de feina, de creativitat i d'il·lusió que va amb cadascuna de les maquetes.



Amb un pressupost de 28.000 euros, cada grup rebrà 200 euros i un vídeo del concert enregistrat per Cugat.cat. El guanyador gaudirà de la gravació professional del disc i realitzarà un concert durant el Nadal. El premi es decidirà per votació del públic a través del perfil de Facebook del concurs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.