Batlle (La Galeria): 'Portem un cartell ambiciós i de molta qualitat'


  • Comparteix:

La Galeria enceta la nova temporada amb la 3a edició de 'Pintura i domicilis'

La Galeria enceta la nova temporada amb la 3a edició de 'Pintura i domicilis'

El director de La Galeria, Jordi Batlle, afirma que la nova temporada 's'enceta amb un cartell ambiciós i de qualitat'. A més, comenta que les difícils circumstàncies que travessa el món artístic són la raó per 'donar més de nosaltres mateixos'. El tret de sortida s'ha donat aquest dijous amb 'Pintura i domicilis', una exposició col·lectiva que pretén recrear diferents ambients domèstics.

La mostra està conformada per una vintena d'obres exposades amb una àmplia varietat d'estils, formats i tècniques, i que, segons Batlle, segueix el tarannà de les exposicions d'inici de temporada. A més, comenta que enguany les circumstàncies són desfavorables pel món artístic i que la propera temporada suposa un major esforç, malgrat que compten amb un bon cartell.

Jordi Batlle

Sortim amb totes i amb il·lusió. Les circumstàncies són difícils i ens hem d'esforçar més. Penso que portem un cartell ambiciós i de molta qualitat.



El director de La Galeria, Jordi Batlle, afirma que amb aquesta ja és la tercera edició de 'Pintura i domicilis', una exposició que té l'objectiu de recrear tres ambients de domicili on les obres s'integren amb equilibri i naturalitat. Amb la mostra s'intenta fomentar l'harmonia entre l'obra d'art i l'espai, raó per la qual els assistents podran rebre consell de La Galeria sobre quina és la millor manera de col·locar i penjar les obres.


Jordi Batlle

L'important és crear una harmonia entre el que tens i el que es va incorporant. També donar idees en la manera de penjar i distribuir les obres.



L'exposició compta amb la col·laboració de la botiga santcugatenca Matèria, i entre els artistes participants es troben: Jordi Pintor, Josep Moscardó, Raimón Sunyer, Xavier Salvador i Arranz Bravo, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.