El Cicle de Cinema d'Autor torna amb 13 films a partir de dijous vinent


  • Comparteix:

Cartell del primer film de la nova temporada

Cartell del primer film de la nova temporada

La nova temporada del Cicle de Cinema d'Autor porta al cinema Cinesa de la ciutat 13 noves pel·lícules per aquest trimestre. Com cada edició els films són en versió original subtitulats i es passen cada dijous a partir del vinent i fins el desembre. Les propostes per aquesta nova temporada són una selecció dels treballs més representatius dels autors cinematogràfics actuals d'arreu del món. La primera pel·lícula del cicle serà 'Hævnen' (In a better world) de l'autora danesa Susanne Bier. Clourà el cicle el film 'Hjem til jul' (A casa per Nadal), una producció en noruec, serbi i francès de l'autor Bent Hamer.

Totes les pel·lícules del Cicle de Cinema d'Autor es projectaran al cinema Cinesa Sant Cugat en dues sessions, a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit. Enguany el preu de l'entrada és de quatre euros i l'abonament per a les 13 pel·lícules té un preu de 44 euros.

Aquesta nova temporada porta a Sant Cugat pel·lícules d'autors d'orígens internacionals enregistrades en idiomes que van des del serbi, l'italià, l'anglès, el persa i l'àrab, fins el kazakh, el rus, el francès o el castellà.

El realitzador veneçolà, Marcel Rasquin, porta a la nostra ciutat la pel·lícula 'Hermano' el primer dijous de novembre. També es podrà veure el film 'Toquio Blues' de l'autor Tran Anh Hung el 17 de novembre. La pel·lícula és una adaptació del relat autobiogràfic de Haruki Murakami, considerat com un dels grans novel·listes japonesos del segle XX.

Les entrades es poden comprar anticipadament al telèfon 902.33.32.31 i a l'adreça web del Cinesa o bé a la taquilla de dimarts a diumenge, de quatre de la tarda a dos quarts d'onze de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.