El Cicle de Cinema d'Autor porta l'adaptació de la novel·la 'Tokio Blues'


  • Comparteix:

Cartell del film / Font: Cinesa.es

Cartell del film / Font: Cinesa.es

'Tokio Blues' és la proposta del Cicle de Cinema d'Autor d'aquest dijous. La pel·lícula, una adaptació de la novel·la homònima de l'escriptor japonès Haruki Murakami, explica la història de Toru i Naoko, dos joves estudiants japonesos de finals dels anys seixanta del segle passat. El film, dirigit per Ahn Hung Tan, es podrà veure al Cinesa a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit.

El film narra la història de Toru Watanabe, un universitari que viu al Japó dels anys seixanta. A través dels seus records, el protagonista explica com es debat entre dues noies, la inestable i fràgil Naoko, amb qui comparteix un passat difícil, i l'alegre i espontània Midori. Segons el programador del cicle de cinema, l'historiador i escriptor Àngel Comas, és tracta d'una història íntima amb rerefons costumista.

Àngel Comas

Parla de la generació dels anys setanta, una època molt nostàlgica que està explicada des d'un punt de vista al qual no estem acostumats.




El Cicle de Cinema d'Autor torna dijous vinent amb el film d'origen serbi i alemany 'La dona amb el nas trencat', una història sobre com afecta un suïcidi a les diverses persones que el presencien.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.