Orella i Vilarasau, de nou junts a la gran pantalla amb 'Niños salvajes'


  • Comparteix:

El santcugatenc Francesc Orella participa a 'Los niños salvajes'

El santcugatenc Francesc Orella participa a 'Los niños salvajes'

Els actors santcugatencs Francesc Orella i Emma Vilarasau col·laboren de nou a la pantalla gran amb 'Niños salvajes', la nova pel·lícula de Patricia Ferreira. El film, que narra la història de tres adolescents en una gran ciutat, mostra l'aïllament emocional dels protagonistes portat a l'extrem, que posarà en qüestió el sistema de valors de la societat actual.

Orella interpreta el paper d'un pare rigorós i exigent que no té bona comunicació amb la seva filla, una adolescent que interpreta la jove Marina Comas, guanyadora del Goya a Millor Actriu revelació per 'Pa Negre. L'actor santcugatenc descriu així el seu personatge.

Francesc Orella

És un home que intenta posar ordre a casa seva i la seva filla no segueix els seus cànons. És rigorós.









De la seva banda, Vilarasau interpreta la directora de l'escola on estudien els tres adolescents. Els papers protagonistes els interpreten, a banda de Marina Comas, dos actors catalans més: Àlex Monner, protagonista de 'Polseres Vermelles' i Albert Baró, que ha participat a produccions com 'El cor de la ciutat' i 'Les veus del Pamano'.

També destaca la presència d'actors com Aina Clotet, Clara Segura i Montse Germán.

Francesc Orella i Emma Vilarasau col·laboren de nou a la gran pantalla, després que en 2003 coincidissin a 'Utopía', dirigida per Maria Ripoll. A més, Vilarasau ha participat amb anterioritat també amb Ferreira, a la pel·lícula 'Para que no me olvides'. En aquest cas, va estar nominada en la categoria de millor actriu als Premis Goya, que atorga l'Acadèmia Espanyola de Cinema, i va obtenir el Sant Jordi de Cinema.

Actualment, 'Los niños salvajes' està en fase de muntatge i producció. Encara no hi ha data per a l'estrena oficial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.